Privacy statement


PRIVACY AND COOKIE STATEMENT

Topesa B.V. respects the privacy of the website visitors and its customers. Topesa B.V. ensures that the personal information you provide to us will be treated confidentially. You can read below how we exactly do this and what personal data we collect from you for which purposes.

Contact details
Personal data is processed by:
Dick Bakker, owner Topesa B.V., KvK 32042746
Bergweg 16-18, 1261 XX Blaricum, d.bakker@topesa.nl

Personal data that we process
Topesa B.V. processes your personal data by using our services and/or by providing it to us yourself. Below is an overview of the personal data we process:
  • First and last name
  • Address
  • Phonenumber
  • E-mail address
  • Company name
  • Other personal data you actively provide verbally, in correspondence or by telephone

Purposes
Topesa B.V. processes your personal data for the following purposes:
  • Maintaining contact
  • Creating a quotation
  • Creating an agreement
  • Creating an invoice
  • Handling your payment
  • Call or e-mail you if necessary to carry out our services
  • To deliver products and services
  • Execution of administrative acts

How long we save your data
Topesa B.V. keeps your personal data as long as necessary to realize the purposes for which your data is collected and as long as services are taken. Certain data must be retained for a longer period of time, because we have to comply with statutory custody obligations, such as the fiscal retention obligation.

Provision to third parties
Topesa B.V. does not sell your information to third parties. In the context of our services, personal data can only be provided to third parties for the aforementioned purposes. For these purposes use can be made of services from third parties, such as our IT suppliers, product suppliers, accountant or other third parties who are engaged in the aforementioned services. These third parties may also only process your personal data for the aforementioned purposes. Your personal data could also be provided in the context of a legal obligation or court order.

Cookies
Topesa B.V. only uses technical and functional cookies. And analytical cookies that do not infringe your privacy. A cookie is a small text file that is stored on your computer, tablet or smartphone when you first visit this website. The cookies we use are necessary for the technical operation of the website and your ease of use. They ensure that the website works properly and remember, for example, your preferences. We can also optimize our website with this. You can opt out of cookies by setting your internet browser so that it does not store cookies anymore. In addition, you can also delete all information previously saved via the settings of your browser.

Links to other third party websites
Our internet pages contain links to other websites. This privacy and cookie statement does not apply to websites of third parties that are connected to our website by means of links. We can not guarantee that these third parties handle your personal data in a reliable or secure manner. We therefore recommend that you read the privacy statement of these websites before using these websites.

How we secure your data
We believe it is important that your personal data is protected against loss or unauthorized access of your personal data. That is why we have taken appropriate security measures. All data provided with Topesa B.V. exchanged via our website is encrypted with SSL security based on the HTTPS protocol.

Your rights
You have the right to request us to inspect your personal data. After receiving your request you will receive an overview of your personal data within 1 month. If there are any inaccuracies you can request that your data be adjusted, supplemented, deleted or blocked.

You can also request us to transfer your personal data or you may object to the processing of your personal data due to special personal circumstances.

Questions about this privacy statement or a request about the processing of your personal data can be sent to:
Topesa B.V.
Dick Bakker
Bergweg 16-18
1261 XX Blaricum
d.bakker@topesa.nl

If you have a complaint about the processing of your personal data, please let us know. If you do not agree with us, you have the right to file a complaint with the privacy guard, the Dutch Data Protection Authority. You can contact the Dutch Data Protection Authority for this.

Changes to privacy and cookie statement
We reserve the right to amend this privacy and cookie statement. Changes will be published on our website. It is therefore advisable to consult this privacy statement regularly, so that you are aware of any changes.

This privacy statement (v1.0) was last modified on 24 May, 2018.

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

Topesa B.V. respecteert de privacy van de website bezoekers en haar klanten. Topesa B.V. draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Hoe wij dit precies doen, en welke persoonsgegevens wij van u verzamelen voor welke doeleinden, kunt u hieronder lezen.

Contactgegevens
De persoonsgegevens worden verwerkt door: 
Dick Bakker, eigenaar Topesa B.V., KvK 32042746
Bergweg 16-18, 1261 XX te Blaricum, d.bakker@topesa.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Topesa B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bedrijfsnaam
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt mondeling, in correspondentie of telefonisch

Doeleinden

Topesa B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
  • Het onderhouden van contact
  • Het aanmaken van een offerte
  • Het aanmaken van een overeenkomst
  • Het aanmaken van een factuur
  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om producten en diensten te leveren
  • Het verrichten van administratieve handelingen

Hoe lang wij uw gegevens bewaren
Topesa B.V. bewaart uw persoonsgegevens zolang nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld en zolang er diensten worden afgenomen. Bepaalde gegevens moeten wel langer bewaard worden, omdat wij ons moeten houden aan wettelijke bewaarplichten, zoals de fiscale bewaarplicht.

Verstrekking aan derden
Topesa B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden. In het kader van onze dienstverlening kunnen persoonsgegevens alleen worden verstrekt aan derden voor de hiervoor genoemde doeleinden. Voor deze doeleinden kan gebruik gemaakt worden van diensten van derden, zoals onze IT-leveranciers, product leveranciers, boekhouder of andere derden die worden ingeschakeld bij de voornoemde dienstverlening. Deze derden mogen uw persoonsgegevens ook slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden. Uw persoonsgegevens zouden ook verstrekt kunnen worden in het kader van een wettelijke verplichting of rechterlijk bevel. 

Cookies
Topesa B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Links naar andere websites van derden
Onze internetpagina’s bevatten links naar andere websites. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan om de privacy statement van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Hoe wij uw gegevens beveiligen
Wij vinden het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang van uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij passende beveiligingsmaatregelen genomen. Alle gegevens die met Topesa B.V. uitwisselt worden via onze website, worden versleuteld met SSL-beveiliging op basis van het HTTPS protocol.

Uw rechten
U heeft het recht om ons een verzoek te doen tot inzage van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen 1 maand een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. 

Ook kunt u ons verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens of kunt u bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden. 

Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen naar:
Topesa B.V.
Dick Bakker
Bergweg 16-18
1261 XX te Blaricum
d.bakker@topesa.nl

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacy- en cookieverklaring
Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Deze privacyverklaring (v1.0) is voor het laatst aangepast op 24 mei 2018.
Dick Bakker
© Copyright 1977-2018
KvK 32042746
Contact
Privacy statement
CMS
This website is developed by Romilan ICT